Szombathelyi Evangélikus Egyházközség

Alapítványi partnertalálkozó
A Szombathelyi Evangélikus Egyházközség Szeretetszolgálatáért Alapítvány partnertalálkozóval egybekötött vacsorát tartott november 27-én a kápolnában.

A találkozóra az alapítvány meghívta a vele kapcsolatban álló és az évek során több ízben együtt dolgozó csoportokat, mint a Nőegylet, a Férfikör, a Y's Men, a SOTER, a Presbitérium, valamint az egyházközség lelkészei. A meghívott támogatók, akik adományukkal az évek során mindig biztosították a szervezet szerteágazó jószolgálati tevékenységét, e partnertalálkozó alkalmával kaphattak betekintést a szervezetet támogató csoportok munkájáról és az általuk nyújtott támogatás felhasználásáról. 

A megjelent vendégeket az alapítvány kuratóriumi elnöke, Hutflesz Mihály köszöntötte, a köszönet és a hála mellett az ajándékozás örömére hívta fel a hallgatóság figyelmét, majd előadásban ismertette az alapítvány támogatási rendszerét. A támogatási filozófia és az alapítvány 19 évének, eredményeinek rövid összefoglalása után, a szervezet két új munkaágát mutatta be: a Dr. Bohóc Mosolyszolgálatot és a Szent György Gyógy- és fűszernövénykertet, ezek fejlődését és jövőbeli terveit.
 
A köszönetmondás és zárszó után Vass Szilárd, a Mosolyszolgálat művészeti vezetője és bohóctársai mutatták be, milyen is egy kórházi vizit. A résztvevők szituációs játékokon és helyzetgyakorlatokon keresztül győződhettek meg róla, hogy milyen nehézségeket rejt az improvizáció. A képzett kollegák mindenki arcára mosolyt csaltak és örömteli pillanatokkal ajándékozták meg az alapítvány támogatóit. 
Ezt követően egy szerény szeretetvendégség, kötetlen beszélgetés zárta az estét.

Az alkalomról képes beszámolót láthatnak az alapítvány oldalán:

http://www.szeretetszolgalatert.hu/

 

Nyitott ajtók 2017. október
Nyitott ajtók 2017. október
KÖZEL lemezbemutató istentisztelet - GALÉRIA
KÖZEL lemezbemutató istentisztelet - GALÉRIA
NAPTÁR
< 2017. december >
HKSZCSPSZOV
27282930123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Copyright © 2012. Szombathelyi Evangélikus Egyházközség Design & CMS by Webmark