logo
SZOMBATHELYIEVANGÉLIKUS EGYHÁZKÖZSÉG

TenSing konferencia Prágában

Prágában rendezték az idei Ten Sing konferenciát. Az eseményen Szabó Laura és Grünwald Dávid képviselte a KIE és gyülekezetünk TenSing munkáját.

A szombathelyi Ten Sing csoport, egyúttal a magyarországi Ten Sing képviselőiként immár negyedik alkalommal vettünk részt a European Ten Sing Group éves konferenciáján, amit idén Prágában rendeztek meg. Ez mindig ideális alkalom arra, hogy felfrissítsük a kapcsolatot más európai országok TS vezetőivel és megoszthassuk elképzeléseinket. Az ETS legfontosabb feladata hogy nemzetközi rendezvényeken segítse a kommunikációt az egyes országok TS csapatai között. A szervezetnek köszönhető a tavalyi SPEKTER fesztivál megszervezése is, ahol a szombathelyi Ten Singesek közül is voltak résztvevők. Az idei találkozó elsődleges célja egy következő ilyen jellegű fesztivál előkészítése volt, ami reményeink szerint néhány éven belül meg is valósul. Az európai Ten Singes közegben lelkesen fogadták mindazt, amit csoportunk az idei évben elért, továbbá sok sikert kívánnak a szervezés alatt álló új turnénkhoz.

Grünwald Dávid

Kapcsolódó galéria

TS konferencia Prágában

Parókusi hírek

Menyes Gyula

Kedves Testvérek!

Gyülekezetünk honlapján a jövőben külön menüpontban láthatják  azokat a fontos információkat, eseményeket, közlendőket, amelyeket a parókus lelkész, illetve az egyházközség elnöksége fontosnak tart megjelenteni. Itt szeretnénk bemutatni a kiemelt jelentőségű, gyülekezetünk jövőjét befolyásoló történéseket, stratégia feladatainkat és betekintést engedni a parókus lelkész munkájába.
Erős vár a mi Istenünk!

Menyes Gyula parókus lelkész

Tovább a hírekhez

Istentiszteleti rend:

- minden vasárnap 9 órakor istentisztelet, 10.30-kor családi istentisztelet

- a Credo Rádió műsorán 19 órakor a 9 órás istentisztelet felvételét hallhatják

 

Lelkészek elérhetőségei:

Menyes Gyula

parókus lelkész

06-20/824-2018

Hivatali idő: szerda 10.00-12.00

 

Menyesné Uram Zsuzsanna

diakóniai lelkész

06-20/824-2565

 

Steindl-Papp Judit

iskolalelkész

06-20/824-4106

 

A Szombathelyi Evangélikus Egyházközség Levéltára (SzEEL) 1953-ig kutatható. Bejelentkezés a lelkészi hivatalban telefonon, e-mailben vagy személyesen.

Napi ige

Az Úr házában vannak elültetve, ott virulnak Istenünk udvarain. Öregkorban is sarjat hajtanak, dús lombúak és zöldek maradnak.

(Zsolt 92,14-15)

Jézus mondja: Ismét meglátlak majd titeket, és örülni fog a szívetek, és örömötöket senki sem veheti el tőletek.

(Jn 16,22)

Számlaszám:
OTP: 11747006-20003397
IBAN:
HU48 1174 7006 2000 3397 0000 0000
SWIFT kód:
OTPVHUHB

e-PRESBITERIUM

Médiapartnerek