logo
SZOMBATHELYIEVANGÉLIKUS EGYHÁZKÖZSÉG

TenSing konferencia Prágában

Prágában rendezték az idei Ten Sing konferenciát. Az eseményen Szabó Laura és Grünwald Dávid képviselte a KIE és gyülekezetünk TenSing munkáját.

A szombathelyi Ten Sing csoport, egyúttal a magyarországi Ten Sing képviselőiként immár negyedik alkalommal vettünk részt a European Ten Sing Group éves konferenciáján, amit idén Prágában rendeztek meg. Ez mindig ideális alkalom arra, hogy felfrissítsük a kapcsolatot más európai országok TS vezetőivel és megoszthassuk elképzeléseinket. Az ETS legfontosabb feladata hogy nemzetközi rendezvényeken segítse a kommunikációt az egyes országok TS csapatai között. A szervezetnek köszönhető a tavalyi SPEKTER fesztivál megszervezése is, ahol a szombathelyi Ten Singesek közül is voltak résztvevők. Az idei találkozó elsődleges célja egy következő ilyen jellegű fesztivál előkészítése volt, ami reményeink szerint néhány éven belül meg is valósul. Az európai Ten Singes közegben lelkesen fogadták mindazt, amit csoportunk az idei évben elért, továbbá sok sikert kívánnak a szervezés alatt álló új turnénkhoz.

Grünwald Dávid

Kapcsolódó galéria

Istentiszteleti rend

vasárnaponként 9 órakor istentisztelet és 10.30-kor családi istentisztelet

Napi ige

De nekem olyan jó Isten közelsége! Uramat, az Urat tartom oltalmamnak. Hirdetem minden tettedet.

(Zsolt 73,28)

Ti azonban választott nemzetség, királyi papság, szent nemzet vagytok, Isten tulajdonba vett népe, hogy hirdessétek nagy tetteit annak, aki a sötétségből az ő csodálatos világosságára hívott el titeket.

(1Pt 2,9)

Számlaszám:
OTP: 11747006-20003397
IBAN:
HU48 1174 7006 2000 3397 0000 0000
SWIFT kód:
OTPVHUHB

e-PRESBITERIUM

Médiapartnerek