Az energiatudatosság gyermekkorban kezdődik! - Játékos szemléletformáló program óvodás és kisiskolás gyermekeknek Szombathelyen.

KEHOP-5.4.1-16-2016-00606

A kedvezményezett neve:: Reményik Sándor Evangélikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola
A projekt címe: Az energiatudatosság gyermekkorban kezdődik! - Játékos szemléletformáló program óvodás és kisiskolás gyermekeknek Szombathelyen.
A szerződött támogatás összege: 4 482 500
A támogatás mértéke (%-ban): 100% 
A projekt  időtartama: 2019.11.01-2021.06.30
A projekt azonosító száma: KEHOP-5.4.1-16-2016-00606

A projekt tartalmának bemutatása:

A projekt keretében önállóan támogatható főtevékenységként megvalósul a D) GYAKORLATORIENTÁLT ISMERETEKET ÁTADÓ, POZITÍV, A MINDENNAPOS TEVÉKENYSÉGEK KÖZÉ INTEGRÁLHATÓ, JÓ PÉLDÁKAT KÖZVETÍTŐ TÉRSÉGI ÉS HELYI TANULMÁNYI VERSENYEK SZAKMAI ELŐKÉSZÍTÉSE ÉS LEBONYOLÍTÁSA tevékenység keretében a tananyagfejlesztést követően játékos interaktív előadások és gyakorlati foglalkozásokat követően a helyi óvodák és iskolák mérhetik össze tudásukat tanulmányi verseny formájában. 1db verseny   
A H) A KEDVEZMÉNYEZETT HONLAPJÁN BELÜL A PROJEKT SZÁMÁRA ALOLDAL LÉTREHOZÁSA tevékenység keretében a http://www.szombathely-lutheran.hu/remenyik-sandor-evangelikus-altalanos-iskola oldalon interaktív aloldal kerül kialakításra. 1 db. aloldal létrehozása
Az I) TÉRSÉGI VAGY HELYI RENDEZVÉNYEKEN ENERGIATUDATOS SZEMLÉLETRE NEVELŐ, KREATÍV, JÁTÉKOS FOGLALKOZÁSOK SZERVEZÉSE ÉS LEBONYOLÍTÁSA GYERMEKEK SZÁMÁRA tevékenység keretében a program megvalósítási ideje alatt összesen 4 alkalommal „települünk ki” városi rendezvényekre mobil bemutatóhelyünkkel, ahol a kisgyermekek számára játékos szemléletformáló programot valósítunk meg. 


 

Napi ige

Gondolj Teremtődre ifjúságod idején, míg el nem jönnek a rossz napok, és el nem érkeznek azok az évek, melyekről ezt mondod: nem szeretem őket!

(Préd 12,1)

Fülöp találkozott Nátánaéllel, és így szólt hozzá: Megtaláltuk azt, akiről Mózes írt a törvényben, akiről a próféták is írtak: a názáreti Jézust, József fiát. Származhat-e valami jó Názáretből? – kérdezte tőle Nátánaél. Fülöp így válaszolt: Jöjj, és lásd meg!

(Jn 1,45–46)

Iskolánk alapítványa

Testvériskoláink

Tehetségpont vagyunk

Örökös Ökoiskola vagyunk

Iskolánk Johannita védnökség alatt

Tudósítások iskolánkról

e-Igazgatótanács