A szívünk mélyén

Megjelent iskolánk tanítónőjének, Nagy Angyalka regényének második kötete A szívünk mélyén címmel, mely igazán izgalmas olvasmánynak ígérkezik. Ismerkedjenek meg a fiatal írónővel:

 

Magamról

Már kicsi koromban is könyvvel a kezemben mentem az óvodába. Volt egy mondókás könyvem, amiből anya mindig olvasott nekem. Ezt vittem magammal. Amikor az óvó néni az ölébe ültetett, és kinyitotta a könyvet, én a benne lévő kép alapján mondani kezdtem a mondókát. Később már mesekönyvet cipeltem, amiből a társaimnak meséltem. Írni később kezdtem el, valamikor az általános iskola vége és a gimnázium kezdete felé. Főleg fanfictionöket, ugyanis annak idején kerített hatalmába a Forma-1-es láz, és mint mindenki, én is pilótákkal kapcsolatos történeteket alkottam. Aztán eljött egy olyan időszak, amikor a barátaimról írtam. Közben szerettem meg egy barátnőmnek köszönhetően a Vörös pöttyös könyveket. Ezek hatására én is természetfeletti lényekről kezdtem el írni. Időközben a Zalai Hírlap SÉTA programjában is részt vettem, amelyben 2015 tavaszán elnyertem az Aranytoll-díjat. Végül visszakanyarodtam az autóversenyek világába, és így született meg a két regényem.

 

A könyveimről

Mivel egy duológia szerzője vagyok, ezért a két regényem története összefügg. Az első részben ismerhetjük meg főhőseinket, Kathlint és Maximiliant. Megtudjuk, hogy Kathlin álma az autóversenyzés, végül azonban szerelő lesz belőle a fiatal Maximilian mellett, akit kezdetben nem kedvel, később azonban megváltozik kettejük kapcsolata. A többit szerintem mindenki sejti, de ha erről szólna az egész történet, akkor a könyv nem lenne ilyen terjedelmű.

A második részben tovább folytatódik a két fiatal izgalmas élete, azonban most már több szereplő nézőpontján át láthatjuk az eseményeket. Természetesen a két főhősé a legfontosabb, de találkozhatunk más érdekességekkel is. A kérdés az, hogy ami az első részben elindult, az a második részben tud-e folytatódni, jobbá válni vagy minden a feje tetejére áll? Mindez kiderül, ha elolvassuk a második regényt.

 

Hol lehet a könyveket beszerezni?

A könyv megvásárolható tőlem. Elérhető vagyok a Facebookon a könyvem oldalán (Nagy Angyalka – Maxlin), illetve a privát profilomon is (Angyalka Nagy). Jelenleg a két könyvet együtt akciósan lehet megvásárolni, és jár hozzájuk ajándékba egy könyvjelző is. A részleteket üzenetben tudjuk megbeszélni. (Könyvesboltban is beszerezhetőek, de ott sem akció nincs a kettőre együtt, illetve nem jár hozzájuk könyvjelző sem, és dedikálva sem lesznek.)

 

A Credo Rádióban Lévai Renáta beszélgetett nemrég Angyalkával:

Kardos Laura - az ELTE online szerkesztőjének interjúját olvashatják:

http://elteonline.hu/savaria/2021/01/18/a-szivunk-melyen-cimmel-uj-kotete-jelent-meg-interju-nagy-angyalkaval/?fbclid=IwAR3QEilFiAmkT0OdMbGLdo0XcIjOfzLyIYWRdXi9vJU_0nCZ4zhbgfQvLyQ

Napi ige

Iskolánk alapítványa

Testvériskoláink

Tehetségpont vagyunk

Örökös Ökoiskola vagyunk

Iskolánk Johannita védnökség alatt

Tudósítások iskolánkról

e-Igazgatótanács