Köszönet az adományokért

Iskolánk tanévzáró istentiszteletén a Mózeskosár Nevelőszülői Hálózat számára szerveztünk gyűjtést. A perselyadományból több mint 100 ezer forint gyűlt össze.

Összesen 110.500 forint gyűlt össze a tanévzárón a nevelőszülői hálózat javára. Hálásan köszönjük ezeket az adományokat.

Weller-Jakus Erika, a hálózat vezetője a Credo Rádiónak elmondta: a rendkívüli kiadásokra költik majd a felajánlást. Például egy-egy gyermeknek, ha szemüvegre van szüksége, azt meg tudják vásárolni.

Az evangélikus nevelőszülői hálózat már több mint fél éve működik. Legutóbb június elején kerültek gyerekek gondozásukba, az elmúlt öt hónap alatt pedig 17 gyermeket tudtak családba helyezni. Jelenleg 11 nevelőszülő és 26 gyermek tartozik hozzájuk. Hat nevelőszülő bevonása van folyamatban és a toborzás is folyamatos, legközelebb szeptemberben indítanak tanfolyamot Szombathelyen.

Napi ige

Betölti a földet az Úr ismerete, ahogyan a tengert víz borítja.

(Ézs 11,9)

Mert tetszett az egész Teljességnek, hogy [Krisztusban] lakjék, és hogy általa békéltessen meg önmagával mindent a földön és a mennyben úgy, hogy békességet szerzett a keresztfán kiontott vére által.

(Kol 1,19–20)

Iskolánk alapítványa

Testvériskoláink

Tehetségpont vagyunk

Örökös Ökoiskola vagyunk

Iskolánk Johannita védnökség alatt

Tudósítások iskolánkról

e-Igazgatótanács