logo
SZOMBATHELYIEVANGÉLIKUS EGYHÁZKÖZSÉG

Kétség és egység jegyében

4. alkalommal szervezte meg gyülekezetünk a Ten Sing és az ifjúság közös táborát. Balatongyörökön töltöttek el egy hetet a fiatalok.

Hogyan lehet a kétségek között megtalálni az egységet - ez volt a témája az idei tábornak, mellyel egész héten foglalkoztak a fiatalok. Erre a tematikára épül fel a Ten Sing Savariae új műsora az idei tanévben, melyen az ifisekkel közösen gondolkodhattak. Idén voltak olyanok is a táborban, akik gondolkodóból tensingesekké is váltak, így új arcokkal, új egyéniségekkel is találkozhatnak majd a TS koncerteken.

Vasárnap közös istentiszteleten vehettünk részt a balatongyöröki testvérekkel, melyen Rosta Izabella végezte az igehirdetés szolgálatát. Ennek felvételét hallhatják itt:

Szabó Laura beszámolója a táborról:

"Az idei Ten Sing és ifi tábor hatalmas közösségépítő erővel bírt. Csodás érzés volt a részének lenni, és érezni, hogy itt tényleg annyit, ha nem többet kap vissza az ember, mint amennyit beletett. A strandolás, a közös játékok és lazább délutánok megérdemelt pihenésként szolgáltak, hisz ha Ten Sing tábor van, akkor elég sokat dolgozunk az új évaddal mind zeneileg, de a táncos és prózai elemek is rendkívüli figyelmet élveznek. Az idei táborról elmondható az is, hogy megérett egy másfajta közös kreativitás, mint ami eddig is jelen volt. Mindannyiunkban megmozdult valami, ami az ötleteket még inkább meg akarta valósítani, mint eddig bármikor. Ennek köszönhetőek a remek, klasszikus jammelgetős esték, amik a közösség köteléket is nagyban erősítették. Mert nem csak egy csapat fiatalként távozunk onnan, hanem mint egy nagy család."

Minderről meséljenek a táborban készült képek:

Istentiszteleti rend

vasárnaponként 9 órakor istentisztelet és
10.30-kor családi istentisztelet

Napi ige

Bárcsak állhatatosan járhatnék utadon, megtartva rendelkezéseidet!

(Zsolt 119,5)

Amikor pedig közeledett felemeltetésének ideje, [Jézus] elhatározta, hogy felmegy Jeruzsálembe…

(Lk 9,51)

Számlaszám:
OTP: 11747006-20003397
IBAN:
HU48 1174 7006 2000 3397 0000 0000
SWIFT kód:
OTPVHUHB

e-PRESBITERIUM

Médiapartnerek