Hetven éves jubileum

A perbetei magyar oktatás újraindításának 70. évfordulója alkalmából rendezett ünnepségen járt küldöttségünk.

Az iskola az ünnepi alkalomhoz méltó, magas színvonalú rendezvénnyel emlékezett. Öröm volt látni, hogy az egész falu magyar közössége, a pedagógusok, a szülők, az önkormányzat, az egyházi méltóságok, a támogatók is fontosnak érezték ezt a megemlékezést. A rendezvényen iskolánkat Sátory Károly igazgató és Dalos Tibor történelem tanár képviselte. A perbeti iskolával 2017 óta tartunk fent kapcsolatot és rendszeresen veszünk részt egymás rendezvényein erősítve az intézmények közötti jó viszonyt. A rendkívül tartalmas és színvonalas műsor bizonyította, hogy az anyanyelvi oktatás napjainkban is milyen fontos az államhatárokon túl. Hálásak vagyunk, hogy részt vehettünk és együtt ünnepelhettünk a perbetei kollégákkal. 

 

Kapcsolódó galéria

Perbete '70

Napi ige

Ki hasonlítható Istenünkhöz, az Úrhoz, aki a magasban lakik, és a mélybe néz, az égre is, a földre is? Fölemeli a porból a nincstelent…

(Zsolt 113,5-7)

„[Jézus,] aki Isten formájában lévén nem tekintette zsákmánynak, hogy egyenlő Istennel, hanem megüresítette önmagát, szolgai formát vett fel, emberekhez hasonlóvá lett, és emberként élt.”

(Fil 2,6-7)

Iskolánk alapítványa

Testvériskoláink

Tehetségpont vagyunk

Örökös Ökoiskola vagyunk

Iskolánk Johannita védnökség alatt

Tudósítások iskolánkról

e-Igazgatótanács