logo
SZOMBATHELYIEVANGÉLIKUS EGYHÁZKÖZSÉG

Nyitott ajtók 2018. október

A műsor tartalmából:

- A Credo Rádió munkatársai is részt vettek azon a találkozón, melyet a Protestáns Újságírók Szövetsége szervez évről évre Révfülöpön. Idén a rádiós újságírás, avagy a rádiómisszió esélyei a digitális világban címmel értekeztek a rádiós szakemberek.

- Az Atlantig Bridge holland önkéntes szervezet öt tagja látogatott el nemrég Szombathelyre. Bemutatták a szervezet működését, s vidám, hangulatos koncertet adtak.

- A szelektív hulladékgyűjtés fontosságára hívták fel a gyerekek figyelmét; a cirkuszban ismerkedhettek a felső tagozatosok a fizika és matematikai törvényszerűségekkel. Rövid híreket hallhatnak a Reményik-iskola életéből.

- A Reményik-iskola hetedikesei a "Határtalanul!" pályázatnak köszönhetően az idei tanévben is egy négy napos felvidéki úton vehettek részt. Ezúttal Gróf Esterházy János nyomában jártak.

- Terményhálaadó istentisztelet volt gyülekezetünkben október 7-én. A családi alkalom alatt a kicsik külön foglalkozáson vehettek részt, s  a teremtés hetéhez kapcsolódva tartotta meg őszi csendes napját iskolánk is.

- Október 14-én konfirmációi ünnepi istentisztelet volt templomunkban. Az ezt megelőző szombaton adtak számot tudásukról konfirmandusaink a lelkészek és családjuk előtt.

 

Istentiszteleti rend

vasárnaponként 9 órakor istentisztelet és
10.30-kor családi istentisztelet

Napi ige

Gyertek, menjünk el, könyörögjünk az Úrhoz, folyamodjunk a Seregek Urához! Én is megyek!

(Zak 8,21b–c)

Miután elénekelték a zsoltárokat, kimentek az Olajfák hegyére.

(Mk 14,26)

Számlaszám:
OTP: 11747006-20003397
IBAN:
HU48 1174 7006 2000 3397 0000 0000
SWIFT kód:
OTPVHUHB

e-PRESBITERIUM

Médiapartnerek